Ærverdige Tørvis Hotell, et nytt og spennende tilskudd til Gondolin

Sist oppdatert:
28.06.2020

Et unikt hotell som et av norges eldste med røtter helt tilbake til 1639, beliggende i spektakulære omgivelser.

Gondolin er henrykt over å erverve en av de mest historiske hotellene i Norge som faktisk har røtter helt tilbake til 1639 og derved er et av landets eldste hoteller. Et hotell med nydelig og ærverdig lobby- og fellesområde, samt flott Resturant. Bar- og loungeområde i flott forening med peisestue og bibliotek fylt med historisk litteratur.  Hotellet har også i de senere år vært igjennom oppussing av rom og arealer, der det nå er 28 rom med fantastisk utsikt. (I tillegg til at det har vært anskaffelser av en rekke kunstverk og antikviteter til den allerede rike historiske arven).

Dette lagt i et eventyrlig landskap. De bratte fjellene som omringer fjorden, det smaragdgrønne vannet fra Nigardsbreen, samt de smale veiene langs fjorden der skjulte skatter av noe småsteder dukker opp. Videre, Intime lokale kaféer og utsalg, kajakkpadling, fiske og sightseeing. Samt suverene tur- og sykkelstier med muligheter for terrengsykling. Hotellet som har historien, omgivelsene og et lysende potensial til å igjen bli et av de mest fasjonable reisemålene i Norge, rikelig fylt med aktiviteter i området. 

Av:
Christian Follegg

GONDOLIN GROUP AS

Se våre tall

Strandveien 15, 1366 Lysaker   
org. nr.: 888 042 032
Telefon: +47 970 55 555
E-post: post@gondolin.no

Copyright © GONDOLIN AS 2018-2021