Gondolin kjøper og gjenåpner Eidsbugarden

Sist oppdatert:
11.03.2021

Et hotell med enestående beliggenhet mellom fjellene, midt i turområdene og ikke minst ved foten av fantastiske Jotunheimen.

Gondolin er svært tilfreds med å kunne meddele at Eidsbugarden gjenåpnet etter oppkjøpet sommeren 2021, det med en rekke tilbakemeldinger fra gjester med gode minner som har savnet Eidsbugarden, og som nå gleder seg over at tradisjonsrike Eidsbugarden er tilbake. Som med sin opprinnelse fra 1868, er et av de eldste turiststedene i Jotunheimen.

Hele Eidsbugarden hotell har en unik sjarm, totalt 37 rom med nydelig utsikt enten mot fjellene eller utover Bygdinvannet. Koselig lobbyområdet med bar og godt med sitteplasser både inne foran peisen, og ute på solfylte sommerdager. Resturant med den mest spektakulære utsikten mot Bygdin og solen som skinner over fjellene. Et hotell Gondolin er svært glade for å eie og disponere. Dette hotellet fortjener å være åpnet, slik at vi kan gi gjester de beste opplevelsene i nydelig omgivelser ved Jotunheimen. Her får gjester fri og ro fra hverdagsstresset, samtidig som de som etterspør kultur får det gjennom den årlige musikkfestivalen Vinjerock. En populær begivenhet som bidrar ytterligere i å gjøre Eidsbugarden til en unik destinasjon å besøke med mye potensiale. Hotellet ligger også I nærheten av det fremadstormende hytteområdet Tyin, Filefjell. Der vi disponerer tomter og fritidseiendom.

Av:
Christian Follegg

GONDOLIN GROUP AS

Se våre tall

Strandveien 15, 1366 Lysaker   
org. nr.: 888 042 032
Telefon: +47 970 55 555
E-post: post@gondolin.no

Copyright © GONDOLIN AS 2018-2021