Leiligheter til salgs på Wadahl, Gålå

Sist oppdatert:
22.11.2021

Leiligheter til salgs på Wadahl – fra kr 1.590.000.
Ski inn og ski ut, med alle hotellets fasiliteter tilgjengelig. Sentralt på Gålå.

Beliggenhet

Dette er en fantastisk mulighet til å skaffe seg en av våre leiligheter på Wadahl, som er en fantastisk helårsdestinasjon på Gålå. Ca. 1000 meter over havet med storslått utsikt utover Jotunheimen, Rondane og Ringebufjellet. Om vinteren ligger hotellet “midt i bakken” med skiheisen så og si festet til hjørnet av hotellbygningen, og med fantastiske langrennsløyper rett på utsiden av hotellet.

Innhold leiligheter

Kjøkken
Kjøkkenet er av høy kvalitet. Inkludert: oppvaskmaskin, keramisk koketopp, stekeovn og kjøle-/fryseskap.

Soverom
Leilighetene i 1. etasje vil etter oppussing/ombygging ha 2 soverom. Untatt 1. leilighet som vil ha 3 soverom, hvorav
ett er alkove. I 2. etasje vil Leilighetene 12 og 8  ha 1 soverom. Leilighet 10, 11 og 13 derimot, vil etter oppussing/
ombygging ha 2 soverom. Leilighetene i u. etasje har alle 1 soverom, men vil ha solrik og vestvendt terasse på bakkenivå med direkte adgang rett ut i bakken.

Bad
Bad leveres med dusjkabinett/dusjhjørne, baderoms innredning samt flislagte gulv med varmekabler.

Generelt

Leilighetene på Wadahl

 • Baserer seg på enkel finansiering
 • Enkel å eie- enkel å bruke, hotellet hjelper til med å leie ut 
 • Lite vedlikehold og lave driftskostnader grunnet utleieavtalen
 • Du kommer til ferdig snørydding, ren og oppvarmet leilighet
 • Du kan velge å slippe vaskejobben på hjemreisedagen, med kjøp av vaskepakke
 • Ved utleie av leiligheten sikrer vi at leiligheten ser fin ut og er vasket til når du kommer tilbake
 • Du kan benytte deg av våre fasiliteter, bl.a. restaurant og bar
 • Du kan i prinsippet flytte rett inn da leiligheten leveres med en komplett møbelert pakke

Leieinntekter

Pakken som tilbys vil gi leieinntekter som helt eller delvis kan finansiere kjøp av din drømmeleilighet på høyfjellet! Vi tar ansvaret for å leie ut leiligheten, og for alt av innsalg, markedsføring og booking. Leiligheten har en utleieplikt som vill gi deg som eier inntekter.

Hvilke fordeler har du som leilighetseier på Wadahl?

 • Gålå er kjent som et fantastisk vintersportsted med fantastiske langrennsløyper, egen skistadion samt et flott Ski/inn/ut alpinanlegg tilgjengelig for leilighetseiere.
 • Tilgang til alle hotellets fasiliteter som svømmebasseng, trimrom, bar, restaurant, peis, lekerom, biljard, etc. 
 • Beliggenhet midt i bakken – av Gålå Alpin. Unike langrennsmuligheter om vinteren/fotturer om sommeren.
 • Mulighet for kjøp av vask av leiligheten
 • Mulighet for kjøp av catering direkte til leiligheten. 
 • Rabatt ved bestilling av overnatting på hotellet til venner og familie

Mulige aktiviteter på Wadahl

Vinter
Hotellet ligger “midt i bakken” med skiheisen så og si festet til hjørnet av hotellbygningen og med fantastiske langrennsløyper rett på utsiden av hotellet. Hotellet har en rikholdig og velutstyrt skistall med alle typer ski for både langrenn, alpint, snowboard mv.

Sommer 
Vi har en godt utstyrt beholding av terrengsykler, herunder el.terrengsykler. I tillegg kan man spille tennis på Wadahls egen tennisbane, gå fantastiske turer, bli med på elgsafari, kanoturer pluss mye annet.

Adkomst og tomteforhold

Gålå ligger midt imellom Oslo og Trondheim, på et fjellplatå 1000 meter over havet. Et
lite tettsted i Sør-Fron kommune, og en setergrend i Gudbrandsdalen. Ligger omtrent 266 km nord for Oslo, svært praktisk med bra veier og adkomst med buss og tog fra nord og sør. Litt over 3 timer med bil fra Oslo på gode motorveier, da det nå går 4 felts motorvei nesten helt til Lillehammer.

Innhold

Et av Norges fineste fjellområder. Utsikt over spektakulære jotunheimen.

Wadahl Høgfjellshotell

Vakkert hotell som ligger på Gålå, kun 3 timers kjøring fra Oslo. På hotellet hersker en avslappet og behagelig atmosfære hvor vertskapet gjør sitt ytterste for at du skal føle deg hjemme. Her kan man slippe unna hverdagens jag og mas, og slappe av foran peisen med en god bok eller bare være til. I tillegg ligger hotellet midt i skibakken og rett i langrennsløypene. Wadahl har lekerom for de minste, biljard, bordtennis & eget play-stationrom for de som liker å spille. Hotellet er omgitt av en fantastisk natur, med merkede løyper både sommer og vinter. Wadahl passer både for familier, da det er svært mange muligheter for aktiviteter. Og for firmaturer med kurs/konferanser da hotellet har veldig god møtekapasitet.

Ta kontakt raskt hvis dette er interessant da vi kun har 16 leiligheter og allerede en lang rekke interessenter. Dette er en unik sjanse til å få kjøpt leilighet i Wadahl Høgfjellshotell med tøffelavstand til restaurant, bar, svømmebasseng og hotellets fasiliteter. Hotellet har ca. 110 rom med ca. 350 senger. Nyoppusset resepsjonsområde, bar og restaurant med plass til opptil 300 mennesker.

Hotellet ligger med ski inn/ski ut til Gålå Alpin, nærmere bestemt midt i skibakken samt at Gålås flotte langrennsløyper går rett på utsiden av hotellet. Gålå har også fått ny langrennstadion som ligger ca. 500 meter fra hotellet.

For mer informasjon om hotellet og de mangfoldige opplevelsene/aktivitetene i området, se hotellets hjemmeside:  
wadahl.no

Frisk fjelluft og et malerisk landskap er som balsam for sjelen. Her blir “Stress” et fremmedord som erstattes av rekreasjon, velvære og god mental hygiene! Vi sørger for både vedlikehold og utskiftning – ja, alt. Du kan i prinsippet flytte rett inn da leiligheten leveres med en komplett møbel- og inventarpakke for NOK 150.000. 

Vi har kun et begrenset antall leiligheter til salg. Det lønner seg å handle raskt dersom du er interessert!

Ta uforpliktende kontakt med oss i dag

..eller en rask telefon til
Roar Myhre Walmann
906 44 066

Av:
Roar Myhre Walmann

GONDOLIN GROUP AS

Se våre tall

Strandveien 15, 1366 Lysaker   
org. nr.: 888 042 032
Telefon: +47 970 55 555
E-post: post@gondolin.no

Copyright © GONDOLIN AS 2018-2021