Eksklusiv Lodge til salgs på Skinnarbu

Sist oppdatert:
23.11.2021

Eksklusiv Skinnarbu Lodge på resalg (ubrukt) - beste beliggenhet - unik mulighet - kun 1 tilgjengelig.
Prisantydning kr 3.990.000.

Lodge

  • Boligtype: Hytte / Lodge
  • Eieform bolig: Eier (Selveier)
  • Soverom: 3
  • Bruttoareal: 90 m²
  • Bygge år: 1986
  • Renovert år: 2019
  • Sengeplasser 4

Beliggenhet

Eksklusive Skinnarbu Lodge på resalg - sammenslått endelodge på over 90 m2 og dobbel terrasse på over 40 m2 - beste beliggenhet. Ubrukt etter totalrenovering 2019/2020.

Like ved innfallsporten til Hardangervidda, 1000 m.o.h. - finner du Skinnarbu. Skinnarbu er en helårsdestinasjon og kan tilby milevis med preparerte løyper og med utallige naturopplevelser og aktiviteter – sommer som vinter. På Skinnarbu kan du oppleve ro og rekreasjon – jakt og fiske - eller et hyggelig selskap med venner, familie eller kolleger. Her ligger også alt til rette for alle typer arrangementer: kurs og konferanse, bryllup, konfirmasjon, alle typer samlinger og møter, og selvfølgelig gode ferie- og fritidsopplevelser. Skinnarbu trekker mange turister og friluftsmennesker gjennom hele året, med toppunkter i høysesonger som Jul, Påske, sommer- og vinterferier.

Her ligger også Skinnarbu Nasjonalparkhotell, med lang tradisjon og historie. Store deler av hotellet er nå nyoppusset, med delikate og moderne rom og stilfulle fellesområder, som lobby, restaurant og bar. Vegg i vegg med hotellet ligger Hardangervidda Nasjonalparksenter, som bl.a. byr på en prisvinnende utstilling med interaktive installasjoner. Skinnarbu skal nå videreutvikles til en av landets største langrenns-destinasjoner – med Anders Aukland som ambassadør og prosjektleder for denne satsingen.

Noen meter fra hotellet ligger lodgene. Dette er nyoppussede leiligheter i rekke og sammenslått enhet er på ca. 90 m2 BTA + ca. 40 m2 terrasse med en umiddelbar nærhet til storslåtte naturopplevelser – rett utenfor dørstokken. Rekkehyttene blir stilfullt og moderne innredet – i stil med øvrige leiligheter som allerede er bygget i tilknytning til hotellet. Her kan du få ditt eget lille Eldorado ved innfallsporten til Hardangervidda og Møsvatn, hvor du bokstavelig talt bor midt i den spektakulære naturen med full frihetsfølelse – samtidig som veien til hotellet med alle fasiliteter som svømmebasseng, bar, restaurant, aktiviteter og events m.m. er like i nærheten.

Leilighetene kommer under konseptet "lease-back" som gjør at du får leieinntekter når leiligheten leies ut fra hotellet, når du ikke bruker den selv.  

Ved utleie organiserer hotellet innsjekk, utsjekk, renhold, sengetøy og håndklær uten at eier trenger å tenke på dette. "Lodgene" selges som aksjeleiligheter men det tas sikte på at hyttene kan seksjoneres. Gjør de ikke det blir aksjeleilighetsstrukturen gjeldende permanent (se mer om dette i prospekt).

Her får du også leieinntekter som helt eller delvis kan finansiere kjøp av din drømmeleilighet på høyfjellet!

Vi leier ut leiligheten din

Vi tar ansvar for å leie ut leiligheten din og for alt av innsalg, markedsføring og booking av leiligheten. Vi sikrer at den ser fin ut og er vasket når du kommer tilbake. Som følge av at leiligheten er regulert til næring ,  sørger vi for både utleie, vedlikehold, utskiftning, m.m. – slik at du kan fokusere på hygge og rekreasjon når du bruker den. Du kan i prinsippet flytte rett inn da leiligheten leveres med en komplett møbel- og inventarpakke for ca NOK 60-70.000. (Prisen varierer etter materialvalg, m.m.). Denne pakken er obligatorisk.

Nord Europas største høyfjellsplatå med unik natur

Skinnarbu ligger på 1000 meter og er et av Norges mest snørike steder. Rett utenfor døra åpner Hardangervidda seg, med storslått natur og flotte tur- og fritidsmuligheter.

Her på Skinnarbu har vi også 10 000 mål med flott rypeterreng. Det er forbeholdt hotellets gjester - og terrenget ligger rett utenfor døren. Vi har ca. 6 jegere i terrenget om gangen. Reinsjakta starter 20. august og holder på ut september. Elgjakten starter 25. september og varer frem til 31. oktober. Rypejakten starter 10. september og holder på frem til 28/29. februar.

Nyt fritiden din

Ta fridagene dine hos oss, vi ordner det meste. Vi kan vaske både leiligheten din og klærne dine –og vi skifter på sengene. Vi lager mat, vi måker snø, vi smører dine ski, vi kan handle for deg. Du mangler ingenting når du bor hos oss.

Kjøp leilighet, frihet og lususliv

- og bruk tiden på deg selv. Har du leilighet på Skinnarbu, bor du rett ved alpinbakken Skinnarbu Skisenter (som vil bli renovert og planlagt åpnet for sesongen 2020/2021 og hvor det også planlegges en egen "hotellbakke" og "hotellheis").  Her er også endeløse langrennsløyper - hvor du kan gå rett ut i Løypelaget/Turistforeningens løyper - og i prinsippet gå så langt du vil.

Dere kan nyte den spektakulære naturen på dagtid og på kvelden ta en dukkert i vårt svømmebasseng, lese en bok foran peisen, ta en dans i baren eller nyte en 3-retters i restauranten. 

På sommeren og høsten er det et stort utvalg av aktiviteter og turer med flotte opplevelser. 

Adkomst og tomteforhold

Bilvei helt frem til eiendommen - fra riksvei 37 - ca 15 min. fra Rjukan. Eiendommen ligger i et flott naturområde - med gode muligheter for turer, fiske, jakt og et mangfold av både sommer- og vinteraktiviteter. Beliggenhet like ved Skinnarbu Nasjonalparkhotell og Hardangervidda Nasjonalparksenter - med flott utsikt over Møsvatn, som ligger like ved.

Ta uforpliktende kontakt med oss i dag

..eller en rask telefon til
Roar Myhre Walmann
906 44 066

Av:
Roar Myhre Walmann

GONDOLIN GROUP AS

Se våre tall

Strandveien 15, 1366 Lysaker   
org. nr.: 888 042 032
Telefon: +47 970 55 555
E-post: post@gondolin.no

Copyright © GONDOLIN AS 2018-2021