Leiligheter til salgs på Rondablikk

Sist oppdatert:
10.03.2022

Leiligheter til salgs på Rondablikk - fra kr 1.040.000.
På Rondablikk, Kvamsfjellet, bygger vi nå 28 leiligheter med utleiemulighet.

Spektakulær beliggenhet

På toppen av Kvamsfjellet ligger Rondablikk. Herfra blir du lett trollbundet av den spektakulære utsikten mot Rondane Nasjonalpark, en av Norges vakreste fjellområder.

Kvamsfjellet og Rondablikk

Fjelldestinasjonen Rondablikk ligger på Kvamsfjellet og er et hytte- og seterområde i Nord-Fron kommune inntil Rondane Nasjonalpark. En perfekt base for aktiviteter og turer i Rondane Nasjonalpark og Gudbrandsdalen. Det er ankomst til området fra E6 ved Kvam i Gudbrandsdalen.

Fra Kvamsfjellet går du rett inn i Rondane Nasjonalpark, et av Norges vakreste fjellområder. Destinasjonen har 210 km preparerte skiløyper, lysløype, Trolløypa, hundekjøring, truger, flotte muligheter for friluftsliv. Naturskjønne «Per Gynts setervei» går via Kvamsfjellet mellom Kvam og Vinstra.

Å nyte det gode liv

Her kan du ganske enkelt nyte det gode liv med mye frisk og ren luft, vakker natur å vandre i, en herlig innsjø å bade eller fiske i, ta deg en tur på sykkel eller ri på hest om du ønsker det – eller bare sitte og drikke et glass vin til nysgjerrige blikk fra alle de skjønne, og svært så sosiale og kosete sauene i området.

Ta uforpliktende kontakt med oss i dag

..eller en rask telefon til
Roar Myhre Walmann
906 44 066

Av:
Hans Christian

GONDOLIN HOTELS & RESORTS AS

Strandveien 15, 1366 Lysaker
org. nr.: 927 535 130
Telefon: +47 970 55 555
E-post: post@gondolin.no

Copyright © GONDOLIN AS 2018-2021