Fritidseiendom 

Vår visjon er å utvikle og kommersialisere Norges ikoniske fjell og fjorder, skape økonomisk vekst, arbeidsplasser og bærekraft gjennom stedsutvikling. Om du eier eller kjenner til eiendommer med potensial for turisme, kontakt oss for kostnadsfri transaksjonshjelp ved salg.

Selge Eiendommer/ Landområde

Gondolin vil være din foretrukne partner på utvikling av fritidseiendommer med stort potensiale. Til grunneier eller rettighetshaver av uutnyttede fjelleiendommer tilbyr og opererer vi med et profesjonelt team på utvikling av eiendommen med prosjektering og regulering, markedsføring, visualisering og salg, samt entreprenørtjenester og et utvalg av hytteleverandører.

Vi er stadig på jakt etter egnede lokasjoner og destinasjoner, hoteller, tomteområder eller utbyggingsprosjekter med tilknytning til ferie- og fritidsmarkedet.

Kjøpe Fritidseiendom/ Tomt

Gondolin vil være din foretrukne selger av fritidseiendom og kjøp av tomt.

Med en stor tomtebank og bred erfaring i utvikling og salg av nøkkelferdige fritidsboliger leverer Gondolin tomter og hytter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser på alpindestinasjoner, langrennsdestinasjoner eller ved fjord og sjø.

Hallingskarvet

Hallingskarvet Fjellgrend består av ca 570 flateregulerte enheter hvorav 200 detaljregulerte klare for salg - rett ved populære Hallingskarvet Skisenter.

Hallingskarvet Skitun
Ca. 10.000 m2 areal ferdig regulert til fritidseiendommer, med potensiale for utbygging av hotell, leiligheter eller leilighetshotell. Detaljregulering gjenstår. Optimal arealutnyttelse kan gi opp mot 100 leiligheter – like ved alpinbakken.
TA KONTAKT

Skarsdalen
Tomter

Flå og Skardsdalen ligger sentralt i Hallingdal. Et eldorado for natur- og skientusiaster. En times kjøring fra Oslo. Skardsdalen tomteområdet ligger sentralt og sydvendt tilknyttet eksisterende hytteområde ved Turufjell, med ca 250 flateregulerte enheter og ca 50 leiligheter.
TA KONTAKT

Skinnarbu
Leiligheter & Tomter

Skinnarbu Fjelleiendom og leiligheter, har en spektakulær og vakker beliggenhet ved inngangen til Hardangervidda. Et eldorado for langrennsentusiaster, fiske, sykling og ubegrensede turområder. 10.000 mål fjelleiendom beliggende 950 til 1.100 m.o.h. I tillegg finnes det 13 leiligheter på hotellet og flere skal bygges.
BESØK NETTSIDE

Gålå-Wadahl
Leiligheter

Midt i Gudbrandsdalen ligger Gålå og Wadahl Hotell på 930 m.o.h. Wadahl Hotell har en sentral beliggenhet på Gålå, og er kjent for sine mange opplevelser og aktiviteter i vakre omgivelser. Med spektakulær utsikt over Gålåvannet, Jotuheimen og Rondane fra hotellet. Deler av hotellet er under prosjektering for leiligheter, i dag finnes det to helt nye leiligheter og flere skal bygges.
BESØK NETTSIDE

Hornsjø-Hafjell
Leiligheter

Hornsjø Høyfjellshotell har totalt 170 hotellrom. Hvorav 60 rom er av nyere akseptabel hotellstandard, de andre vil konverteres til nye leiligheter.

Hotellet ligger 883 meter over havet, i Øyerfjellet. Omtrent 35 km fra Lillehammer og 18 km fra Hafjell Alpinanlegg. Utsikten fra Hornsjø Høyfjellshotell er slående med Hornsjøen (vannet) nedenfor, og utsikten mot fjellene i øs
Hotellet er midlertidig stengt, og deler av hotellet er under prosjektering for leiligheter.
TA KONTAKT
Strandveien 15, 1366 Lysaker
org. nr.: 932 218 305

Telefon: +47 970 55 555

E-post: post@gondolin.no
© Copyright 2023 - All Rights Reserved
STORSANDLIA PROSJEKTER