Wadahl og Gålå

Gålå og Wadahl ligger er et av Norges fineste fjellområder - tett på nasjonalparkene i Jotunheimen og Rondane.

Tomtefeltet har en solrik beliggenhet i vesthellingen oppfor Gålåvatnet. Sentralt, men tilbaketrukket og skjermet. Flott utsikt utover Gålåvatnet, mot Jotunheimen, Feforkampen, Valsfjell og øvrig omkringliggende områder. Her, midt i Peer Gynts rike, finner man vakker fjellnatur, gamle setergrender og fjelltopper med fantastisk utsikt.

Det er flotte muligheter for herlige naturopplevelser året rundt. Vinterstid er det nærmest uendelig med velpreparerte løyper som strekker seg hele 630 km og knytter sammen Gålå og Skeikampen.

Gålå idrettsanlegg har arrangert NM og har vært vertskap for Norgescup-renn og andre renn i løpet av året. Gålå alpinanlegg er familievennlig og kan skilte med 14 nedfarter, åtte heiser og 20 km bakker. Alle tomtene er byggeklare. Strøm, fiber og VA i tomtegrense.

Familiehotellet på Wadahl tilbyr alt en aktiv familie kan ønske seg av såvel sommer som vinteraktiviteter. Som sportshotell tilbyr vi ski og treningssamlinger til grupper og lag som ønsker et kollektivt tilbud, og som kulturhotell gir vi deg Peer Gynt, lokale kortreiste matopplevelser og genuine opplevelser i tradisjonsrike omgivelser.

GONDOLIN GROUP AS

Se våre tall

Strandveien 15, 1366 Lysaker   
org. nr.: 888 042 032
Telefon: +47 970 55 555
E-post: post@gondolin.no

Copyright © GONDOLIN AS 2018-2021