Skardsdalen i Flå

Flå og Skardsdalen ligger sentralt i Hallingdal. Et eldorado for natur- og skientusiaster. Skardsdalen tomteområdet ligger sentralt og sydvendt tilknyttet eksisterende hytteområde. Flere naturreservatet i og omkring Vassfaret.

Flå og Skardsdalen ligger sentralt i Hallingdal med ca 1 time og 30 minutter reise fra Oslo. Flå er inngangsporten til Hallingdal sørfra. Den vesle bygda har rundt 1100 innbyggere og preges av et stort handelstilbud og hytteområder, i kombinasjon med vill og vakker natur.

På vinterstid er Flå et paradis for langrennsentusiaster, og om sommeren kan du fiske, vandre og nyte strandlivet ved Gulsvik. Utsikten fra toppen av Høgevarde er i en liga for seg selv, året rundt. Flås hovedattraksjon er Bjørneparken, der du kan oppleve ville dyr som bjørn, gaupe, rev, ulv og elg i sitt naturlige habitat.

Fjellområde på ca 615 mål til utbygging i Flå, 90 min fra Oslo. Reguleringsarbeid er igangsatt med oppimot 150 hyttetomter og 50 leiligheter for utbygging. Tomteområdet ligger sentralt og sydvendt tilknyttet eksisterende hytteområde.

I gjeldende kommuneplan for Flå kommune er en større del av de 615 målene satt av til fritidsbebyggelse. Dette gir muligheter for en større utvidelse av tomter og hytteutvikling i området. Området er avsatt til fritidsbebyggelse. Detaljregulering med rammesøknad er under utarbeidelse.

Ny kommuneplan i Flå for områdene Sørbølfjell / Turufjell legger til rette for enorm vekst de neste 10-20 årene. Planer om alpinanlegg og utvidelse av eksisterende hytteområder med flere tusen nye hytter og leiligheter.

Eiendommen eies 100 % av Skardsdalen Utvikling AS, som videre eies av Gondolin AS.
Forslag til detaljregulering av Skardsdalen
Matrikkelnummer: 9/64, Flå kommune
Skardsdalen i Flå

GONDOLIN GROUP AS

Se våre tall

Strandveien 15, 1366 Lysaker   
org. nr.: 888 042 032
Telefon: +47 970 55 555
E-post: post@gondolin.no

Copyright © GONDOLIN AS 2018-2021