Sogndal Hodlekve

Fantastisk område ved ett av Norges mest populære frikjøringsannlegg. Sogndal skisenter - Hodlekve leverer også et svært godt tilbud for familier, beliggende omtrent 10-15 minutter fra Sogndal.

Gjennom kjøp av 85% av aksjene i Sognefjorden Utvikling AS 1 har Gondolin tilegnet seg en formidabel og godt besøkt vinterdestinasjon, samt et populært hyttefelt – med et potensial for utvikling av oppimot 1.500 hyttetomter. Per i dag er det regulert 500 tomter i området. Blant hytteleverandører samarbeides det med Sognehus, Tinde Hytter og Saltdalshytta, samtidig som kunden selv er fri til å velge en hvilken som helst hytteleverandør. Det selges tomter øverst i Rinden og tomter på Rinden-Hodlekve, rett ved skisenteret og langrennsløypene. Tomtene varierer fra 500-1.700 kvm.  Alle hyttene leveres med  meget god standard, de aller fleste helt nye.

Vintersessongen

Sogndal Skisenter, ofte omtalt som Hodlekve, er et av Norges mest populære frikjøringsanlegg. Grunnet sin geografiske plassering får skisenteret nedbør fra vest, og temperatur fra innlandet. Dette gjør at Hodlekve er et av de mest snøsikre anleggene i Norge - kun basert på natursnø, inkludert den verdenskjente puddersnøen. Den heisbaserte frikjøringen er episk og helt i Norgesstoppen. Hodlekveskogen er kanskje landets heftigeste offpiste området, inkludert en bratt og omfattende fjellside med mye å ta av.

Skisenteret er det største i regionen og har til nå 5 skitrekk med en fallhøyde på 500 meter. Totalt 6 nedfarter. Lengste nedfart på 1.100 meter. Grunnet flere nye familievennlige nedfarter med brede, slake og oversiktlige løyper har Hodlekve også blitt en favoritt blant familier.

Øvrige sessonger

Hodlekvehyttene er lagt til perfekt i anlegget, med ski in / ski ut, eller tur inn/ut. Noe som gjør hyttene perfekt for bruk hele året. Fra døra er det tilrettelagte stier med kort vei til mektige fjell omringet av flott natur, fjorder og breer samt unike og vakre fjordbygder. Med andre muligheter for aktiviteter som f.eks. sykkelutleie og fiske i nydelige Songndalsdalen, Anestølsvatnet eller Dalavatnet. Her i kjernen av fjord-Norge ligger Hodlekve, et paradis, like bra vinter som sommer.

1 Det er fremmet krav om forkjøpsrett fra én mindretallsaksjonær. Ekstern juridisk vurdering konkluderer med at forkjøpsrett er gjort gjeldende for sent og ikke er fremmet i henhold til vedtektene. Saken vil komme opp for Oslo tingrett i begynnelsen av 2022.

GONDOLIN GROUP AS

Se våre tall

Strandveien 15, 1366 Lysaker   
org. nr.: 888 042 032
Telefon: +47 970 55 555
E-post: post@gondolin.no

Copyright © GONDOLIN AS 2018-2021