Gondolin Hotels & Resorts

Gondolin Hotels & Resorts er for oss på Gondolin Group en viktig og helt sentral satsing, som en del av vår strategi, vår identitet og vårt ønske om å utvikle det unike potensialet som ligger i norsk reiseliv.

Gondolin Hotels & Resorts

Gondolin Hotels & Resorts er for oss på Gondolin Group en viktig og helt sentral satsing, som en del av vår strategi, vår identitet og vårt ønske om å utvikle det unike potensialet som ligger i norsk reiseliv.
Gondolin Hotels & Resorts er for oss på Gondolin Group en viktig og helt sentral satsing, som en del av vår strategi, vår identitet og vårt ønske om å utvikle det unike potensialet som ligger i norsk reiseliv. Norge er kjent i hele verden for sin unike natur, renhet og gode samfunn. Det knytter seg tilbake til vår arv der vi skal forvalte historien, kulturen og det storslåtte naturlandskapet.


Våre hotell velges basert på kriterier hvor lokasjon og beliggenhet i et unikt kultur- og naturlandskap er kjernen og hvor disse egenskapene skal tilgjengeliggjøres for folk, norske turister og ikke minst et internasjonalt publikum. Vi er opptatt av å ivareta stedets 'sjel' og identitet og gjøre disse stedene kommersielt bærekraftige og aldri la det gå på bekostning av natur, lokalsamfunn og historie. 
Vi skal knytte dette sammen til det beste for turister som får oppleve våre destinasjoner og i god forståelse og med ansvar overfor lokalsamfunnet, med de som bor og er tilknyttet områdene.

Skinnarbu

Skinnarbu er en helårsdestinasjon, en opplevelse å besøke hele året. Det er et moderne og hyggelig hotell som ligger ved Hardangervidda, 1000 meter over havet, på toppen av Telemark mellom Rjukan og Rauland. Hotellet med 38 dobbelt/familierom og pr i dag 13 leiligheter, er et perfekt utgangspunkt for alle severdigheter og opplevelser i området, og her kan du enkelt prøve alt fra fotturer til langrenn.
BESØK NETTSIDE

Wadahl

Wadahl Hotell ligger på Gålå, som er en fantastisk helårsdestinasjon 930 meter over havet med storslått utsikt utover både Jotunheimen og Rondane. Om vinteren ligger hotellet "midt i bakken" og med fantastiske langrennsløyper rett på utsiden av hotellet. I tillegg til dagens 90 hotellrom, bygger nå Gondolin helt nye leiligheter på Wadahl.
BESØK NETTSIDE

Tørvis

Tørvis Hotell har røtter tilbake til 1639 i det som var et handelssentrum i regionen - Marifjøra. Hotellet med sine 32 hotellrom er en perle, med en flott restaurant og et eksklusivt preg, like ved Lustrafjorden, som skiller seg ut med grønnfargen sin - farget av Nigardsbreen.
Stengt for sesongen.

BESØK NETTSIDE

Eidsbugarden

Eidsbugarden er et av de eldste turiststedene i Jotunheimen, og et fantastisk utgangspunkt for fjellturister, med sin beliggenhet 1 060 meter over havet i vestenden av innsjøen Bygdin.
Eidsbugarden Hotell gjennomgikk omfattende oppussing i 2005-2006, og senest 2014. Hotellet har en fantastisk utsikt over innsjøen Bygdin og fjellene rundt om.
Stengt for sesongen.

TA KONTAKT

Hornsjø- Hafjell

Hornsjø Høyfjellshotell ligger 883 meter over havet, i Øyerfjellet. Omtrent 35 km fra Lillehammer og 18 km fra Hafjell Alpinanlegg.Utsikten fra Hornsjø Høyfjellshotell er slående med Hornsjøen (vannet) nedenfor, og utsikten mot fjellene i øst. Hornsjø er et fjellhotell med tradisjoner som går langt tilbake i tid. Under en periode i 1970-årene var Hornsjø Høyfjellshotell et av de største i landet, i dag har hotellet 60 hotellrom.
Hotellet er midlertidig stengt, og deler av hotellet er under prosjektering for leiligheter.

TA KONTAKT
Strandveien 15, 1366 Lysaker
org. nr.: 932 218 305

Telefon: +47 970 55 555

E-post: post@gondolin.no
© Copyright 2023 - All Rights Reserved
STORSANDLIA PROSJEKTER