Oppstugo

Hallingskarvet Fjellgrend, Sudndalen

Prisantydning: fra 4 490 000 kr

Beliggenhet: På fjellet

Boligtype: Hytte

Eieform bolig: Eier (Selveier)

Soverom: 6

Meter over havet: 900

Kontakt oss Les mer

Beskrivelse

Denne arkitekttegnete Oppstugo-hytta er en meget innholdsrik hyttemodell på hele 149 m2 BRA (160 m2 gulvareal) over to plan. En lun entré med gulvvarme ønsker deg velkommen inn i hytta. Videre herfra finner du en romslig stue og et stilfullt kjøkken.

Denne innholdsrike hytta har 6 soverom, to store bad med sauna i 2 etg., 2 stk. boder, der en av disse er innvendig – samt en stor loftstue på 19 m2. Flere av tomtene våre på Hallingskarvet vil passe ypperlig for Oppstugo-hytta.

Dette er en stor og eksklusiv kvalitetshytte, noe som avspeiles i leveransebeskrivelsen når det kommer til materialvalg og interiørpakke. Romløsninger og interiørstil/materialvalg kan skreddersys i samarbeid med kjøper.

Oppstugo-hytta gir rom for hyggelige sammenkomster med storfamilien, gode venner eller kolleger – og vil garantert være arnested for gode minner i generasjoner fremover. Denne hyttetypen er også et yndet utleieobjekt.

Beliggenhet

Midt mellom Oslo og Bergen, like nedenfor Hallingskarvet Nasjonalpark og inntil nedfartsløypene i Hallingskarvet Skisenter, ligger Hallingskarvet Fjellgrend. Området ligger snøsikkert på ca. 900 m.o.h. Hallingskarvet Fjellgrend ligger i et naturskjønt område. Om vinteren tar Fjellheisen deg opp på snaufjellet, hele 1.244 m.o.h. Sommerstid kan du ta deg opp på Hallingskarvet, eller bade og prøve fiskelykken i Sunddalsfjorden 735 m.o.h.

Merk at bilder og tegninger kun er til illustrasjonsformål.

Ring for å avtale visning, eller for prospekt: