Gondolin
- En destinasjonsutvikler

Vår visjon er å utvikle og kommersialisere Norges ikoniske fjell og fjorder, skape økonomisk vekst, arbeidsplasser og bærekraft gjennom stedsutvikling. Om du eier eller kjenner til eiendommer med potensial for turisme, kontakt oss for kostnadsfri transaksjonshjelp ved salg.

Gondolin
- En destinasjonsutvikler

Gondolin er en destinasjonsutvikler som i dag finnes på destinasjoner som Skinnarbu, Gålå, Hornsjøen-Hafjell, Eidsbugarden, Marifjøra, Hallingskarvet og Skarsdalen.
Gondolin er en destinasjonsutvikler som i dag finnes på destinasjoner som Skinnarbu, Gålå, Hornsjøen-Hafjell, Eidsbugarden, Marifjøra, Hallingskarvet og Skarsdalen.
Med en stor tomtebank og bred erfaring i utvikling og salg av nøkkelferdige fritidsboliger leverer Gondolin tomter og hytter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser på alpindestinasjoner, langrennsdestinasjoner eller ved fjord og sjø. 
I tillegg til dette driver Gondolin Hotels & Resort 5 hoteller på naturskjønne destinasjoner i Norge.
To av hotellene har i landet rammeavtaler med UDI som mottak for ukrainske flyktninger,gjennom en samarbeidspartner. Disse to hoteller har også tidligere blitt brukt som akuttmottak.
Gondolin Group AS eier ca. 3000 hyttetomter i Norge*.
Et dedikert salgsteam, effektiv markedsføring og et gunstig
investeringstidspunkt har skapt og vil skape både god avkastning og en verdifull tomtebank
Selskapet har muligheten til å gjøre om flere hotellrom til leiligheter.
Salg av leiligheter gjør at vi kan bruke disse midlene til å oppruste bygningsmassen som betraktelig minker risikoen knyttet til prosjektet. Hotellet har retten til å leie ut leilighetene 2/3 av året og beholder 70% av resultatet Inntektsstrøm
Driver fem fjord og fjellhotell med ca 800 senger
Selskapet er nå inne i en omfattende restruktureringsprosses, som innbefatter store vekstambisjoner. I denne prosessen står børsnotering som et klart hovedmål.
De kommende årene vil trolig bli svært utfordrende å få tillatelse til regulering av tomter. Derfor har Gondolin satt seg selv i en svært gunstig posisjon ved å bygge opp en betydelig tomtebank.

Om du har spørsmål om å finansiere og investere i Gondolin AS, vennligst ta kontakt med oss, så kan vi fortelle mer.

Vi ser frem mot en meget spennende vinter med gode resultater i årene som kommer!
Gondolins masterplan er å bli en ledende nordisk destinasjonsutvikler i fritidsmarkedet

John Runar Menøy

Styreleder
TA KONTAKT
Strandveien 15, 1366 Lysaker
org. nr.: 932 218 305

Telefon: +47 970 55 555

E-post: post@gondolin.no
© Copyright 2023 - All Rights Reserved
STORSANDLIA PROSJEKTER