Gondolin
- En destinasjonsutvikler

Gondolins visjon går mange år tilbake og er å være en stor aktør som kan kommersialisere og utvikle turistdestinasjoner i Norges fantastiske fjell og fjorder

Hvem er Gondolin

Gondolins visjon går mange år tilbake og er å være en stor aktør som kan kommersialisere og utvikle turistdestinasjoner i Norges fantastiske fjell og fjorder
Gondolin er en destinasjonsutvikler, og i dag finnes Gondolin på destinasjoner som Skinnarbu, Gålå, Hornsjøen, Eidsbugarden, Marifjøra, Hallingskarvet og Skarsdalen.
Med en stor tomtebank og bred erfaring i utvikling og salg av nøkkelferdige fritidsboliger leverer Gondolin tomter og hytter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser på alpindestinasjoner, langrennsdestinasjoner eller ved fjord og sjø.


Datterselskapet Gondolin Hotels & Resorts driver i tillegg hoteller på et flertall av disse destinasjonene. Der finner dere både hoteller, restauranter og salg av nye leiligheter.

Gondolins visjon går mange år tilbake og er å være en stor aktør som kan kommersialisere og utvikle turistdestinasjoner i Norges fantastiske fjell og fjorder - for mange Norges sjel og varemerke – og som Norge er mest kjent for internasjonalt. 
Vi vil her søke å erverve, utvikle og kommersialisere unikt beliggende destinasjoner og eiendommer gjennom å bringe økonomi, næringsutvikling, arbeidsplasser og bærekraft til disse gjennom stedsutvikling, regulering, utvikling og utbygging.

Er du grunneier eller vet om en slik destinasjon eller eiendom som kan egne seg for kommersiell utnytting, så ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vi betaler alle transaksjonskostnader dersom du vurderer å selge.
Gondolins masterplan er å bli en ledende nordisk destinasjonsutvikler i fritidsmarkedet

John Runar Menøy

Styreleder
TA KONTAKT
Strandveien 15, 1366 Lysaker
org. nr.: 932 218 305

Telefon: +47 970 55 555

E-post: post@gondolin.no
© Copyright 2023 - All Rights Reserved
STORSANDLIA PROSJEKTER