Hallingskarvet Fjellgrend: 200 regulerte hyttetomter + 313 flateregulerte tomter i kommundeleplan – ski inn/ski ut

Stedet gir fantastiske muligheter for skiturer i fjellheimen og tilgang til flotte alpine bakker vinterstid. Her kan du virkelig nyte skimulighetene enten du velger de eventyrlig preparerte løypene, eller om du vil legge dine egne spor. Ildskjeler setter sin ære i å tilrettelegge for unike skiopplevelser i Hallingskarvet.

Hallingskarvet skisenter har lange nedfarter som spenner over 510 høydemeter. Fjellheisen tar deg opp på snaufjellet, til en fantasktisk utsikt, hele 1244 m.o.h. Den lengste nedfarten er på ca. 3 km. Her er det med andre ord duket for flotte ski- og snøopplevelser for hele familien enten man velger slalom, telemark, snowboard eller langrenn.

Området gir også rike muligheter for fotturer og sykling om sommeren. Ta deg opp på Norges tak, Hallingskarvet, og nyt 360 graders utsikt over Norge. Området har et nett av ferdselsveger og stier fra gammelt av. Disse utgjorde bindeleddet mellom grendene i kommunen og til grendene rundt om. Stedet har rik historie helt tilbake til før middelalder, og antagelig enda lenger tilbake. Her har det foregått kullbrenning og jernutvinning, jakt og fiske. Det er fortsatt rikelige muligheter til fiske og jakt i Hol kommune.

Fjellbadet er populært med svømmebasseng, svømmekanaler, barnebasseng, motstrøm, stupebasseng, klatrevegg, vannrutsjebane, boblebad, badstuer, dampbadstu og kafe.

Men hvis du ikke ønsker friluftslivet ute i naturen, kan det gode liv nytes i varmestuen på Hallingskarvet Skisenter, Ingers Kro eller på Panorama skihytte.


Kjent for å være snøsikkert og med flotte pudderforhold. Skisenteret har et kjempeflott bakkenett, med muligheter for liten og stor, nybegynner som viderekommende.

På fjellbadet er det svømmebasseng, utebasseng, svømmekanaler, barnebasseng, motstrøm, klatrevegg, vannrutsjebaner, boblebad, dampbadstue og kafé.

Om vinteren er det over 100 km preparerte langrennsløyper i en fantastisk natur for nybegynnere og viderekommende.

På sommeren er det mange og varierte turstier i området rundt Sudndalen og i fjellene i nærheten.
Sommer som vinter, kan man gå turer til noen av turisthyttene omkring eller den velkjente Aurlandsdalen.

Myrland turist- og servicesenter ligger sentralt ved riksveien på Myrland, ca. 3,5 km unna.
Her er det selskapslokaler, kafeteria, dagligvareforretning osv.

Kjører man 35 minutter, kommer man til skieldorado Geilo, med mange muligheter for shopping og restaurantbesøk, samt Spa og bowling.