Skinnarbu

Et hotell i vakre omgivelser, mellom Rjukan og Rauland. En inngangsport til fastlands-Norge og Skandinavias største nasjonalpark, Hardangervidda.

Skinnarbu

Et hotell i vakre omgivelser, mellom Rjukan og Rauland. En inngangsport til fastlands-Norge og Skandinavias største nasjonalpark, Hardangervidda.
Hotellets nærmeste nabo er Hardangervidda Nasjonalparksenter, prisvinnende for sine interaktive utstillinger om naturen og villreinen i nasjonalparken. Det er et unikt fokus på villrein da Hardangervidda Nasjonalpark er spesielt kjent for dette, og har den største bestanden med villrein i Europa med ca. 10 000 dyr.
Natur og området
Når det gjelder vinteren er det på Skinnarbu satt av til og er i reguleringsplanen et eget familievennlig skianlegg med alpin- og kjelkebakke. Fra Skinnarbu er det også 15-20 minutter med bil til flere alpine skisenter ved henholdsvis Vierli og Rauland. Videre ligger Skinnarbu 40 minutter unna populære Gaustablikk, et av de større skianleggene i Norge. Det flotte med Skinnarbu er nærhet til de nevnte skianleggene. 
Samtidig som man til forskjell fra mange andre fjelldestinasjoner kan trekke seg mer tilbake og få følelsen av frihet i de store og flotte langrennsløypene og naturområdene - de langstrakte viddene og de vakre nærliggende fjellene.

Hotellet har over tid, grunnet denne lokasjonen i det vakre naturområdet, etablert seg som en attraktiv destinasjon for mange ski-entusiaster og friluftselskere. Turløyper og hotellet med en nærliggende tilknytning til den rike historien, med Sabotørstien til den kjente sabotasjeaksjonen på tungtvannsanlegget ved Vemork, gir interesse og et stort potensiale til området.

Skinnarbu ligger også nært til Gaustadtoppen, Telemarks høyeste topp, hvor man i klarvær fra toppen kan se omtrent en sjettedel av Norge.
Fasiliteter
Selve hotellet med 40 hotellrom, dobbeltrom og familierom med gode fasiliteter og flott utsikt fra rommene, er et populært reisemål. Destinasjon Skinnarbu har videre en satsning på utvikling av flere leiligheter og lodger. Foreløpig er 13 leiligheter og 3 lodger bygd. Disse som en del av en spennende modell for leilighetseiere som benyttes i Gondolin. Leilighetene og lodgene inngår i avtaler der kjøpere blir eiere, men hotellet ordner og disponerer det praktiske. Begge parter nyter godt av disse avtalene med utleiepotensiale der leilighetseier delvis kan finansiere kjøp av drømmeleilighet ved at hotellet tar seg av utleie, markedsføring og booking.
Strandveien 15, 1366 Lysaker
org. nr.: 932 218 305

Telefon: +47 970 55 555

E-post: post@gondolin.no
© Copyright 2023 - All Rights Reserved
STORSANDLIA PROSJEKTER